0
0 položek

Žádné produkty v košíku.

Omnia Silikonová forma na muffiny Muffin Ring

594 

Omnia Silikonová forma na muffiny Muffin Ring od Omnia za cenu 594 Kč

Popis produktu

Skládací silikonová forma na muffiny Omnia je jako kouzelná krabička pro každého, kdo má rád sladké i na cestách! Díky ní můžete v pohodlí vašeho tábořiště nebo domova napéci až šest muffinů najednou. Po použití ji snadno umyjete, složíte a schováte téměř kamkoliv, což šetří spoustu místa.
Co formu dělá tak skvělou?

Je vyrobená z kvalitního silikonu, který je bezpečný pro potraviny, bez zápachu a chuťově neutrální, takže si můžete být jisti, že vaše muffiny budou vždy čistě čisté chuti.
Materiál odolává teplotám od mrazivých -60 °C až po horkých +260 °C, takže ji můžete použít v mikrovlnce, myčce, dokonce ji můžete i zamrazit nebo použít nad otevřeným ohněm bez obav.

Takže jestli hledáte praktického pomocníka na pečení muffinů, který se vejde i do batohu, silikonová forma na muffiny Omnia je přesně to, co potřebujete. Příprava sladkých dobrot nikdy nebyla jednodušší, ani na cestách!

Jak funguje samotná trouba Omnia Stovetop Oven:
Omnia to zvládne skoro na jakémkoli ohništi, grilu nebo vařiči (jen na indukci to nezkoušejte). Ideální parťák na přípravu jakékoliv večeře v divočině, stačí si dát pozor na jídla s vyšším obsahem soli nebo kyselin, těm se raději vyhněte.

Konstrukce se skládá ze tří částí, které společně poskytují teplo shora a zdola.
Forma byla speciálně navržena tak, aby byla kulatá s otvorem uprostřed. Stojí na podstavci ve tvaru misky, který má také uprostřed otvor. Tvar mísy vede horký vzduch ze zdroje tepla podél spodní strany formy Omnia a zajišťuje ohřev zespodu. Otvory v základně a formě vedou teplo konstrukcí, kde naráží na víko a poskytuje teplo shora. Víko má větrací otvory.

UPOZORNĚNÍ: Samotná trouba není součástí tohoto produktu a proto je nutné ji objednat samostatně ZDE.
Technická specifikace:

barva: červená
materiál: silikon
rozměry (⌀ x V): 22,5 x 5 cm
rozměry balení: 27 x 24,3 x 3,1 cm
hmotnost: 150 g

Omnia Silikonová forma na muffiny Muffin Ring od Omnia za cenu 594 Kč

Katalogové číslo: 1320 Kategorie: , , ,
Výrobce:Omnia

Související produkty