0
0 položek

Žádné produkty v košíku.

Omnia Odolné přepravní pouzdro Case EVA

765 

Omnia Odolné přepravní pouzdro Case EVA od Omnia za cenu 765 Kč

Popis produktu

Pevný EVA obal pro trouby Omnia je skutečným strážcem vaší přenosné pece! Tento přepravní pouzdro vyrobené z EVA materiálu nabízí nejen lehkost díky své pórovité struktuře, ale také excelentní ochranné vlastnosti proti nárazům a škrábancům. Při převozu tak vaše trouba Omnia zůstane v bezpečí, chráněná jako v bavlnce.
Vlastnosti tohoto obalu jsou přímo stvořené pro venkovní dobrodružství:

Voděodolnost: obal ochrání trouby před deštěm nebo jinou vlhkostí, což je ideální, když vás počasí na kempování zaskočí.
Robustní zip a možnost zavěšení: usnadňují manipulaci a transport, takže můžete svou troubu Omnia pohodlně nosit a zavěsit, kam potřebujete.

Nezapomeňte, že před vložením trouby do obalu je nutné nechat všechny její komponenty řádně vychladnout. Díky tomuto obalu zůstane vaše přenosná trouba Omnia v bezpečí, ať už ji budete převážet kamkoliv.

Jak funguje samotná trouba Omnia Stovetop Oven:
Omnia to zvládne skoro na jakémkoli ohništi, grilu nebo vařiči (jen na indukci to nezkoušejte). Ideální parťák na přípravu jakékoliv večeře v divočině, stačí si dát pozor na jídla s vyšším obsahem soli nebo kyselin, těm se raději vyhněte.

Konstrukce se skládá ze tří částí, které společně poskytují teplo shora a zdola.
Forma byla speciálně navržena tak, aby byla kulatá s otvorem uprostřed. Stojí na podstavci ve tvaru misky, který má také uprostřed otvor. Tvar mísy vede horký vzduch ze zdroje tepla podél spodní strany formy Omnia a zajišťuje ohřev zespodu. Otvory v základně a formě vedou teplo konstrukcí, kde naráží na víko a poskytuje teplo shora. Víko má větrací otvory.

UPOZORNĚNÍ: Samotná trouba není součástí tohoto produktu a proto je nutné ji objednat samostatně ZDE.
Technická specifikace:

barva: černá
materiál: 100 % ethylen vinyl acetát (EVA)
rozměry (ø x V): 26,6 x 15,2 cm
hmotnost: 380 g
rozměry balení: 30 x 30 x 2 cm

Omnia Odolné přepravní pouzdro Case EVA od Omnia za cenu 765 Kč

Katalogové číslo: 1404 Kategorie: , , ,
Výrobce:Omnia

Související produkty