0
0 položek

Žádné produkty v košíku.

Keith Titanová láhev Sport Bottle 400 ml

1 314 

Keith Titanová láhev Sport Bottle 400 ml od Keith za cenu 1314 Kč

Popis produktu

Sportovní láhve Keith Titanium ztělesňují dokonalost pro outdoorové nadšence. Tyto lahve jsou vyrobeny z biologicky bezpečného titanu a nabízejí jedinečnou kombinaci nízké hmotnosti, vysoké pevnosti, tvrdosti a šetrnosti k životnímu prostředí. Čistý titan je netoxický, neškodný pro lidský organismus a vhodný pro dlouhodobé užívání.
Každá láhev je vybavena nezávislým kódem proti padělání, aby byla zajištěna její autentická kvalita. Konstrukce těla láhve je jedinečná, bez jakéhokoli svařování na těle nebo dně, což usnadňuje čištění. Víko se závitem má potravinářské silikonové těsnění, které zajišťuje nepropustné těsnění.

Všestranné, tyto láhve pojmou čaj, víno, kávu, nápoje a dokonce i jídlo. Vyvarujte se však utěsnění nápojů sycených oxidem uhličitým, abyste předešli riziku přetečení v důsledku expanze plynu.
Každá láhev je dodávána s originálním tepelně izolovaným obalem proti opaření, který je vhodný k přenášení nebo zavěšení. Čistý titan zajišťuje žádné škodlivé zbytky při vysokých teplotách a poskytuje bezpečné řešení pro vaše nápoje.
Tyto titanové láhve jsou lehké a odolné, ideální pro outdoorové dobrodruhy. Jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální zážitek a zároveň minimalizovaly jejich dopad na životní prostředí.

Technické detaily:

Objem: 400 ml
Velikost: 147 × 70 mm 
Hmotnost: 79g

Keith Titanová láhev Sport Bottle 400 ml od Keith za cenu 1314 Kč

Katalogové číslo: TI3030 Kategorie: , , ,
Výrobce:Keith

Související produkty